За насПламен Стефанов (DJ Packo) е роден в гр. София през  1973 г. 
     От 1994г. се занимава  с фото и видеозаснемане.
    Започва кариерата си със заснемането на сватби, кръщенета и други празненства. С годините се усъвършенства и сега зад гърба си има снимани над 500 сватбени тържества. Занимава се със заснемане и на рекламни и музикални клипове, индивидуални фотосесий, пейзажна фотография, интериори, бебешка фотография и др.

     Успоредно с фотографията Пламен е и сватбен DJ , озвучител , което с времето се превръща в една от основните му дейности. В периода от 1995г. до днес работи като dj в много ресторанти, клубове и главно на частни партита.
     Същевременно разширява дейността си и с организиране на сватби, рожденни дни и всякакъв вид тържества. Общата организация е един от най-тънките момети, за да се осъществи великолепно празненство. С опита, който е придобил през годините Пламен е адекватен с всякакви ситуаций.
      Оборудван е с най-добрата техника, както за фото и видеозаснемане, така и за озвучаване. Години на ред негова техника се използва при озвучаването на големи мероприятия като Метрополис партита и подобни събития .
В момента работи и като фотограф към Първа АГ “Св. София“.
    Росен Хубенов -фотограф 

    http://hubenov.smugmug.com/


Александър Пламенов Стефанов  - роден през 1994г.,  е най-младият член на екипа.

https://www.facebook.com/A.StefanovPhotography
Венцислав Бекташев (DJ Ventsyy) започва кариерата си като DJ още в детството си, когато на 16 години организира детски дискотеки.
През годините натрупва опит в много клубове, дискотеки, ресторанти и частни партита. Сетовете му се радват на голяма популярност в интернет пространството. През 2012г. участва в националния конкурс SPS в град Банско и достига до  финала.
Работи с всякакъв стил музика в зависимост от повода, събитието и публиката. Разполага с най-добрата диджей техника.
В момента е резидент DJ в Bar Flash, и гостува в клубове като Mega Dance Center, Maskara, Carrera club, club Next.Има опит в провеждането на свадбени тържества, рождени дни, юбилеи, детски партита и други.
   DJ Ventsy